Rabu, 01 Februari 2012

Judul Film Hollywood dalam Bahasa Jawa

Iki minongko mung kanggo woconan lan iso guyonan, jebule boso jowo kui okeh seng nganggo neng bongso londo * wong londo* iki bukti buktine.!
1. Die Hard — Matine Angel
2. Die Hard II — Matine Angel Tenan
3. Die Hard III With A Vengeance — Kowe Kok Ra mati-mati yo?
4. Enemy at the gates — Musuhe Wis Tekan Gapuro
5. Batman Forever — Ngembat Saklawase
6. Remember the Titans — eling Titan-titan
7. Bad Boys — Bocah-bocah Uelek
8. Sleepless in Seattle — Keturon neng Seattle
9. Lost in Space — Ilang Nang Awang-awang
10. X-Men — Wong Lanang Saru
11. X-Men 2 — Wong Lanang Saru Banget
12. X-Men 3 (Belum dirilis) — Aming
13. Cheaper by Dozen — Tumbas Selusin Langkung Murah
14. The Cooler — Selot Adem
15. Paycheck — Kasbon
16. Independence Day — Pitulasan
17. The Day After Tomorrow — Sesuk Emben
18. Die Another Day — Matine Ojo Saiki
19. There is Something About Marry — Meri Ono apa-apane
20. Silence of the Lamb — Wedhuse Mutung
21. All The Pretty Horses — Jarane Ayu-ayu
22. Planet of the Apes — Planete Wong Apes
23. Gone in Sixty Second — Minggat Sak cepete
24. Original Sin — Dosa Tenanan
25. Mummy Returns — Mami-mami podo Mudik
26. The Abyss — Entek-entekan
27. Copycat — Kopi Kucing (nggo konco Sego Kucing)
28. Seabiscuit — Klethikan Neng Laut
29. Freddy vs Jason — gelut
30. Terminator — Terminal Montor
31. How To Lose A Guy in 10 Days — Ya opo Carane Megat Wong Lanang mung 10 Dino
32. Lord Of The Ring — pedagang akik…
33. Deep Impact — Ngantem Njero
34. Million Dollar Baby — Genjik Regone Sayuto
35. Blackhawk Down — Manuk ireng kenek bedhil
36. Saving Private Ryan — Ngelesi privat mas rian (pancene gobol tenan opo?)
37. Dumb and Dumber — Wong Goblok lan guoooblok tenan

Source: http://www.kaskus.us/

2 komentar: